28 آبان 1393 - 12:51 شناسه خبر: 1108 نسخه چاپی

استاندارد ملی پنیر خامه‌ای با چربی گیاهی باطل شد

استاندارد ملی پنیر خامه‌ای با چربی گیاهی باطل شد
بر اساس اعلام سازمان ملی استاندارد، استاندارد ملی پنیر خامه‌ای با چربی گیاهی باطل شد.به گزارش پایگاه خبری کانون انجمن‌های صنفی صنایع غذایی ا ...

بر اساس اعلام سازمان ملی استاندارد، استاندارد ملی پنیر خامه‌ای با چربی گیاهی باطل شد.

به گزارش پایگاه خبری کانون انجمن‌های صنفی صنایع غذایی ایران، دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی، آرایشی،بهداشتی و حلال سازمان ملی استاندارد ایران اعلام کرد: با هدف اجرای سیاست های سلامت محور دولت و در راستای تحقق اهداف سازمان ملی استاندارد ایران ، پیشنهاد ابطال استاندارد ملی فرآورده پنیر خامه ای با چربی گیاهی به شماره 13525 از سوی این دفتر مطرح شد و در یک هزارو سیصد و هفتاد و چهارمین کمیته ملی خوراک و فرآورده های کشاورزی به تصویب اعضاء رسید.

با ابطال این استاندارد ، هیچگونه پروانه کاربرد نشان استاندارد ملی ایران درخصوص محصول مذکور صادر نخواهد شد و همچنین بر این اساس استفاده از چربی های گیاهی از جمله روغن پالم نیز در این فرآورده ممنوع است.

 

منبع: مهر